TRIXIE 5465 | Madáretető - 150 ml (5465)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

TRIXIE 5465 | Madáretető - 150 ml (5465)

590 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
zoonet.hu
Termékleírás
Gyártó Trixie
Tál típusa , Etetőtál,
Anyaga , Műanyag,

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez egy elegáns és időtálló kerti kiegészítő, amely friss eleséget biztosít kedvenc madarainak. Ergonomikus kialakítása és strapabíró anyagai gondoskodnak arról, hogy kertje mindig madárcsicsergéssel legyen tele.

Fedezze fel a természet varázsát otthonában ezzel az elegáns madáretetővel, mely nem csupán praktikus, hanem stílusos kiegészítője lesz kertjének vagy erkélyének. Az időtálló dizájn és kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy hosszú ideig örömét lelje majd benne, miközben segít a környezetét élénk madárcsicsergéssel megtölteni. A Trixie madáretető 150 ml-es kapacitásával lehetővé teszi, hogy kedvenc madaraink mindig friss eleséget találjanak. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyedén tölthető, így ön is gyorsan és egyszerűen gondoskodhat a madarakról. A termék strapabíró anyagokból készült, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, és hosszú élettartammal büszkélkedhessen. Legyen szó napsütésről vagy esőzésről, a Trixie mindig gondoskodik arról, hogy a madarak elégedettek legyenek és visszatérjenek kertjébe. Tervezze meg a saját madárparadicsomát, és hozza be a természetet otthonába a Trixie madáretetővel. Fedezze fel a boldogságot a madarak közelségében, és élvezze az egyedülálló élményt, amit ez a kifinomult madáretető kínál. Legyen az Ön kertje a madarak kedvenc találkozóhelye ezzel az exkluzív és praktikus termékkel! Elérhető méretek:
  • 150 ml


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.