tectake 404404 összecsukható nyúlketrec 159x109x55cm - barna

tectake 404404 összecsukható nyúlketrec 159x109x55cm - barna

52 900 Ft

Ajánlataink a termékre

 

tectake 404404 összecsukható nyúlketrec 159x109x55cm - barna

52 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
tectake.hu
Termékleírás
A kertbe, teraszra vagy erkélyre is ideális összecsukható kifutó lehetővé teszi, hogy a kedvencei biztonságosan élvezhessék a szabadtéri környezetet. A gyorsan összecsukható és eltehető karám a kertbe, teraszra vagy erkélyre kihelyezve az állatai nappali kifutójaként használható. A bejutás a felső nyíláson keresztül biztosított. Az erős váz és a minőségi háló garantálja a macskák, nyestek, ragadozó madarak stb. elleni jó védelmet. A háló ezen kívül három oldalról biztosítja a friss levegő megfelelő beáramlását. Időjárással szemben ellenálló anyagból készül. A tectake szabadtéri kifutó ideális megoldás az állataik elégedettségét szem előtt tartó tenyésztők számára.

ELŐNYÖK
Erős háló Időjárásálló
Önhordó kivitel
Könnyű bejutás a felső nyíláson keresztül
Nyitott alap
Szabadtéri kifutóként ideális
Véd a ragadozók elől
A felső oldalán lévő háló megakadályozza az állatok kiszökését
Nagyon stabil
Gyors összeszerelés
szín: barna
műszaki adatok
Teljes méretek (H x SZ x MA): 159 x 109 x 55 cm
nyílás (H x Sz): 49 x 46 cm
Tömege kb. 12 kg
Anyaga: impregnált jegenyefenyő, fém

CSOMAGOLÁS TARTALMA
1 Összecsukható nyúlketrec

ÉRTESÍTÉS
Felhívjuk figyelmét, hogy a fa természetes anyag, ezért rendszeresen festésre szorul favédő festékekkel, hogy megóvjuk a különböző időjárástól.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.